Bahan-Bahan yang perlu anda sediakan ialah:-
(^_^)300 gram coklat masakan yang di cincang kecil
(^_^)80 gram marshmallow mini
(^_^)2 sudu kecil mentega
Cara-cara untuk Membuatnya ialah:-
1. (^_^)Alas loyang bersaiz segi empat dengan kertas timah (aluminium foil).
2. (^_^)Satukan coklat masakan dan mentega. Cairkan secara ‘double boiler’ hingga coklat mencair dan gaul rata.
3. (^_^)Angkat coklat dari dapur, masukkan marshmallow ke dalam coklat dan gaul rata dengan spatula.
4. (^_^)Tuang ke dalam loyang dan ratakannya. Hentakkan sedikit loyang supaya marshmallow timbul di permukaan coklat.
5. (^_^)Hiaskan dengan coklat masakan putih, badam atau bahan hiasan yang disukai. Simpan di dalam peti sejuk sehingga mengeras.
6. (^_^)Keluarkan dari acuan, biarkan pada suhu bilik seketika sehingga coklat lembut sebelum dipotong dan dihidang.